Ja się pytam czy dostałeś coś po za kupie auta, jakiś gratis za odwiedzanie salonu/ASO
Przecież Ci odpowiedział, co dostał. :wink:
A Ty, co dostałeś?
Wielkie G.. dostajesz prawie zawsze, a ja dostałam miły podarunek i dlatego się pytam czy ktoś dostał coś od Skody, cz ja jestem wyjątkiem :szeroki_usmiech :wink:
Wielkie G.. dostajesz prawie zawsze, a ja dostałam miły podarunek i dlatego się pytam czy ktoś dostał coś od Skody, cz ja jestem wyjątkiem :szeroki_usmiech :wink:
Nie dostałem nigdy ankiety, za to kiedyś w trakcie przeglądu, w podziękowaniu za "ciepłe wyrażanie się o naszym serwisie, na forum OCP" dostałem: kubek z logo, podkoszulek z logo oraz czapkę z logo.
Przy zakupie używki był szampan, płyty bezpiecznej jazdy autoszkoły fotka do gabloty.
I przy wpłacie w kasie w ASO za auto lichwiarski % tzw prowizji. Nie ma to jak zadbać o dobre samopoczucie klienta . (Plichta Gdynia)
Dostałem list z podziękowaniem za zakup i zaproszeniem do ASP - sztampowy, żenująco banalny, podpisany przez zastępcę, zastępcy kogoś tam. No już lepiej, żeby czegoś takiego nie wysyłali, bo to wstyd jest a nie budowanie wizerunku.
„Szampana” też dostałem przy zakupie. Straszny sikacz, ale do polania auta się nadaje, byle dobrze nawoskowanego, bo jeszcze lakier zeżre.
Biszczu, Nie chwale się i nie chcę nikogo drażnić, ciekawi mnie tylko czy jestem wyjątkiem,że w ciągu jednego tygodnia dostałam 3 gratisy od Skody :szeroki_usmiech
wczoraj mi przysłali przewodnik dla zmotoryzowanych POLSKA
I nawet na okładce jest czerwona Octavia :diabelski_usmiech
wczoraj mi przysłali przewodnik dla zmotoryzowanych POLSKA
To pewnie z powodu małych przebiegów , za rzadko u nich bywasz na przeglądach i dlatego dla zachęty podróżowania autkiem dostałaś przewodnik . Tylko patrzeć jak ci przyślą przewodnik po europie
Komentarz